Es convoca el concurs d’idees per a la imatge gràfica de Sant Magí

L’elecció de la proposta a partir d’aquesta modalitat oberta no es repetirà per les festes de Santa Tecla

Per . Actualitzat el

La conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona convoca, per primera vegada, un concurs d’idees per a la imatge gràfica de les festes de Sant Magí 2017. Totes les persones interessades, especialment els professionals del disseny gràfic i la publicitat, podran presentar les seves propostes del 2 al 9 de maig, ambdós inclosos, a qualsevol de les oficines de l’OMAC.

Enguany el concurs d’idees per a la proposta d’imatge gràfica es convoca per Sant Magí en comptes de Santa Tecla. D’aquesta manera es pretén donar un impuls a la festa del patró, fent-la més participativa i reflectint-ho amb una imatge sorgida d‘una perspectiva purament popular. La temàtica haurà d’inspirar-se en qualsevol aspecte de les festes de Sant Magí, tenint en compte que és la festa major de l’estiu tarragoní que combina tradició i modernitat i on l’element protagonista és l’aigua.

El jurat es reunirà abans del 19 de maig i valorarà la qualitat artística i originalitat del disseny i, en especial, l’expressivitat i el potencial comunicatiu com a reclam i imatge de les festes de Sant Magí 2017.