El nou Nissan Micra ja és aquí

Les primeres unitats ja han arribat als concessionaris de Tarragona i Reus

Per . Actualitzat el

El nou Micra ja és als concessionaris Nissan de tot Espanya i en especial, ja el tenim disponible al concessionari NIKKO CENTER a la ciutat de TARRAGONA I REUS. Presentat al setembre al Saló de París, la cinquena generació del mític utilitari de Nissan ja és aquí disposada a revolucionar el segment B tant del mercat espanyol com l’europeu.

Amb un disseny expressiu, ho veig, ho vull !, amb un interior inspirador: Aquest és el meu espai! i amb agilitat i confiança: ‘Atrápame … Si pots !, el nou Nissan Micra serà el cotxe on diferents públics podran viure i gaudir més sentiments i experiències.

Com tots els productes de Nissan, aquest nou Micra també és excepcional i diferenciador amb una personalització única i exclusiva que fa que, de veritat, el client pugui tenir un vehicle propi, únic i diferent.

Aquest nou vehicle ja conté els tres pilars de la Intelligent Mobility by Nissan: Conducció Intel·ligent, amb els últims avenços en seguretat únics en aquest segment, potència intel·ligent, amb motors eficients i un disseny aerodinàmic i, finalment, la integració intel·ligent, amb una nova connectivitat tecnològica orientada al client.

Disseny expressiu, ho veig, ho vull!
Noves proporcions.
– Noves proporcions: 4 metres de llarg, 17 centímetres més llarg, 8 centímetres més ample, 6 centímetres més baix que el Micra anterior.

major Presència
– És el cotxe més ample del segment B i el 2n més baix.

enormement expressiu
– Línies més atlètiques, disseny Nissan i detalls Premium per a tots els públics.

Únic i personal
– El nou Micra té uns Colors exteriors vius i més de 125 combinacions de personalització. Però la cinquena generació del Micra també suposa una revolució a nivell exterior sinó que també ho és en el seu interior, amb materials de gran qualitat i amb fins a 4 possibilitats de personalització.

Interior inspirador. Aquest és el meu espai!
Disseny interior, qualitat dels materials suaus al tacte dissenyats a cada detall, orientació interior al conductor i tecnologies intuïtives fan de l’espai interior Micra, tu espai.
Una de les novetats més destacades del nou Nissan Micra és el sistema d’àudio envolvent i exclusiu BOSE PERSONAL®. Els dos altaveus avançats integrats en el reposacaps del conductor, únics en el segment B de turismes, permeten al conductor gaudir d’una experiència musical 360º envoltant i inigualable.

Atrápame, ¡si pots!
El nou Micra té una aerodinàmica superior a l’altura d’altres segments més alts.
És àgil i divertit perquè té el centre de gravetat baix, una resposta del volant immediata i una estabilitat en corba única en el seu segment.

El nou Nissan Micra té una eficient gamma de motors. La cinquena generació del Nissan Micra ve equipat amb tres motors reduïts, molt eficients i amb gran capacitat de resposta: dos de gasolina -0.9L i 66kw o 1L i 54kw- i un dièsel -1.5L i 66kw-.

Però aquest Atrápame, ¡si pots! va acompanyat d’unes tecnologies d’assistència a la conducció única, que no porta cap altre vehicle del segment B.

Per exemple, el Micra inclou l’alerta i prevenció de canvi de carril involuntari (a més del senyal visual i acústica el vehicle també torna de forma automàtica i subtil a la seva trajectòria).
Per primera vegada també, el nou Nissan Micra inclou la càmera de visió 360º que ja incorporen els crossovers Qashqai, X-Trail i Juke. Aquestes i altres tecnologies són la prova clara de la filosofia Nissan Intelligent Mobility i inclouen:

• Alerta i prevenció de canvi de carril involuntari.
• Sistema anti-col·lisió frontal intel·ligent.
• Reconeixement de senyals de trànsit.
• Assistent de llums a la carretera curtes / llargues.
• Cambra de visió 360º intel·ligent.
• Control d’angle mort.