L’Oficina Local d’Habitatge tramita 287 ajuts al lloguer més que el 2015

L’organisme també gestiona 231 cèdules de segona ocupació més que fa un any

Per . Actualitzat el

L’Oficina Local d’Habitatge de Tarragona va tramitar durant l’any passat 1.427 expedients d’ajuts per al pagament del lloguer, 1.114 cèdules d’habitabilitat de segona ocupació i 70 prestacions d’urgència, que són casos de deutes de lloguer o quotes hipotecàries, així com un ajut específic per a persones que han perdut l’habitatge anterior i ara estan en règim de lloguer.

L’activitat de l’Oficina Local d’Habitatge augmenta considerablement any rere any. Comparativament, es van tramitar  278 ajuts per al pagament lloguer més que l’any 2015 i 231 cèdules de segona ocupació més.

Entre d’altres, l’Oficina Local gestiona: cèdules d’habitabilitat de segona ocupació, ajuts a la rehabilitació d’edificis i habitatges, prestacions d’especial urgència i prestacions per al pagament del lloguer. A més, disposa d’una Borsa de Mediació que es nodreix d’habitatges del mercat privat que es troben desocupats, que disposen de cèdula d’habitabilitat i certificat d’eficiència energètica i de l’alta dels subministraments.

L’Oficina Local d’Habitatge de Tarragona, que forma part del Servei Municipal d’Habitatge (SMHAUSA), està situada al carrer  Descalços, 11. L’horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 8,30 a 14 hores i dimarts i dijous de 16,15 a 18 hores.