La Costa Daurada es promociona als estats bàltics

Els principals agents turístics del territori participen en la fira Balttour de Riga, a Letònia

Per . Actualitzat el

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, així com PortAventura World han participat recentment a la fira Balttour (Riga), el principal certamen turístic de Letònia i, per extensió, de tots els estats bàltics.

Els visitants de la fira, principalment residents a Riga, la gran majoria de parla russa o bilingües, van mostrar molt interès per Catalunya i per les qualitats de la Costa Daurada, amb Ferrari Land com a atractiu estrella d’enguany, a més de PortAventura World. Així mateix, cal dir que als turistes dels països de l’Est els hi agrada la destinació de la Costa Daurada perquè, a més de l’oferta de bon clima i unes platges de qualitat, poden gaudir de múltiples possibilitats d’oci, culturals, gastronomia, restauració i shopping, mentre s’allotgen en establiments completament modernitzats i amb tots els serveis per gaudir del màxim confort durant la seva estada.
Una gran part dels visitants de la fira es va interessar per qüestions d’allotjament, vols i transport, i també per les possibilitats d’organitzar el seu propi viatge. Actualment, segons dades extretes de l’OAG Schedules Analyser, hi ha dues companyies aèries amb un vol regular directe de Riga a Barcelona: Air Baltic i Wizzair. L’informe de l’aeroport internacional de Riga de l’any 2016 indica que Barcelona és la principal via d’entrada de viatgers que volen des d’aquest aeroport a Espanya.

La convocatòria de Balttour, destinada principalment al públic final, va comptar amb la participació de 850 organitzacions, agrupades en 470 estands i l’afluència fou de més de 30 mil persones.