Cap de setmana de bombos i tambors al Serrallo

Per . Actualitzat el

Amb motiu del 25è Aniversari de la Banda de Timbals de «La Presa de Jesús», el pròxim dia 26 de març, se celebrarà el III Aplec de Bandes de Setmana Santa i el I Concurs de Tambors i Bombos. A l’aplec hi participaran 10 bandes d’arreu de Catalunya i sis més al concurs.

L’acte s’iniciarà a dos quarts d’onze del matí, a les Escales Reials, i finalitzarà davant de la Confraria de Pescadors, on cada participant realitzarà un toc d’exhibició.

Les bandes participants al III Aplec són: la Banda de Tambors de la Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser (Valls), la Banda de CCYTT Sones de Pasión (Reus), el Grup de Bombos i Tambors Santíssim Crist de la Mar (Benicarló), el Grup de Bombos i Tambors Associació Antics Alumnes de la Salle (Benicarló), la Banda de C.T de Sant Pere Apòstol (Reus), la Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu (Tarragona), la Banda La Verònica (Reus), la Banda de Tambores y Cornetas de la Cofradía del Cristo del Buen Amor (Tarragona), el Grup Armats de la Pobla i la Banda de Timbals i Bombos «La Presa de Jesús» (Tarragona).

En el I Concurs de Tambors i Bombos hi participaran sis bandes vingudes de l’Aragó i Tarragona. L’acte començarà a dos quarts de sis de la tarda a les Escales Reials i, de la mateixa manera que al matí, es realitzarà un passacarrers fins a la Confraria de Pescadors. Allí cada banda podrà exhibir el seu toc davant un jurat.

Les bandes participants en el concurs són: la Banda de Tambores y Bombos Villa de Azanuy (Aragó), la Banda de Tambores y Bombos de Binéfar (Aragó), la M.I Cofradía de Jesús Nazareno y San Juan de Alagón (Zaragoza), la Banda de Timbals del Sant Enterrament, la Banda de Timbals del Sant Sopar i la Banda de Timbals i Bombos «La Presa de Jesús».