Campclar acollirà una nova edició del Feel Vermut

El dia 25 de març tindrà lloc la primera de les quatre festes d’aquest esdeveniment solidari

Per . Actualitzat el

El Feel Vermut arriba a la cinquena edició amb l’objectiu d’arribar i si pot ser superar el nombre de participants que hi han pres part en els anys passats.

La festa solidària Feel Vermut, que té per objectiu recaptar fons per a diferents entitats benèfiques al mateix temps que promociona una de les tradicions més pròpies de casa nostra com és fer el vermut, ja té preparada la primera de les quatre festes previstes en aquesta edició. Tindrà lloc el dia 25 de març a la Rambla de Ponent del barri de Campclar amb motes activitats previstes com ara ball i animació, tallers, i jocs infantils, entre altres. Com a novetat, aquest any es farà un concurs de photocall les xarxes socials, en què el guanyador s’endurà un lot de Feel Vermut.

De moment es coneixen el nom de dues de les quatre entitats beneficiàries de la recaptació. Es tracta de l’associació Sosciathlon de Vila-seca, que s’endurà la recaptació d’aquesta primera festa prevista pel dia 25, i de la Fundació Aurora. Els responsables de l’organització assenyalen que més endavant anunciaran el nom de les altres dues entitats.

Finalment també indiquen que en cas de pluja intensa, el certamen es traslladarà al dia 8 d’abril, al mateix lloc.