Ja es poden adquirir els tiquets per a la Festa de l’Olla

La celebració, al Parc del Comunidor, compartirà la jornada amb el Dia de l’Arbre

Per . Actualitzat el

La 36a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla se celebrarà aquest diumenge 26 de març, com és tradicional al Parc del Comunidor. La celebració compartirà la jornada amb el Dia de l’Arbre, tal i com es va produir l’any passat quan es va decidir unir les dues activitats.

Com és ja una tradició ben consolidada en el calendari altafullenc, el Parc del Comunidor es convertirà a partir de les 13h en un autèntic bullici de gent per tastar l’Olla d’Altafulla on des de la regidoria de Festes es preveu que es reparteixin unes 500 racions d’aquest plat típic altafullenc.

L’elaboració d’aquest àpat va a càrrec de la Brigada Municipal i l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla. L’Olla està feta a partir de cigrons, patates, conill, pollastre i costella de porc. La seva particularitat és el valor afegit d’un tipus de salsa de romesco que només coneixen els que la cuinen. Els tiquets ja es poden adquirir a un preu de 4€ a l’Ajuntament d’Altafulla, Gelateria La Perla i al Quiosc Lluís. Cal que els assistents portin plat, got i coberts.

D’altra banda, la jornada de diumenge s’iniciarà a les 10 del matí a l’entorn de l’Era del Castell amb una bicicletada popular a càrrec de la Penya Ciclista d’Altafulla, que acabarà amb una plantada d’arbres i un refrigeri al pàrquing del carrer Alcalde Pijuan per commemorar el Dia de l’Arbre. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla.