La Pobla caminarà per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física

La Caminada popular es durà a terme el diumenge 2 d’abril

Per . Actualitzat el

La Pobla de Mafumet acollirà, el proper diumenge 2 d’abril, una nova edició de la ja tradicional Caminada popular. Aquest esdeveniment, que el consistori pobletà organitza periòdicament al llarg de l’any, servirà en aquesta ocasió per commemorar i celebrar activament el Dia Mundial de l’Activitat Física.

L’Ajuntament de La Pobla s’ha caracteritzat, en els darrers anys, per fomentar la pràctica esportiva a tots els nivells entre els habitants del municipi. Des de l’àmplia oferta d’activitats dirigides per a usuaris de tots els nivells, fins a l’organització d’activitats com la Bicicletada popular i de competicions com el torneig de Futsal o el Duatló, passant per l’actualització i millora de les instal·lacions esportives municipals. Tot pensat per a que els pobletans i les pobletanes tinguin a la seva disposició el màxim ventall de possibilitats per practicar esport i, per tant, millorar la seva salut i el seu benestar personal.

En aquesta línia d’actuació s’emmarca la nova edició de la Caminada, una activitat consolidada al municipi i que l’Ajuntament programa periòdicament. La propera cita tindrà lloc el 2 d’abril, a les 10 hores, amb sortida al Parc de les Pobles. Com de costum, la cita oferirà diferents circuits adaptats als participants de totes les edats i de totes les condicions físiques. Per això, es podrà escollir entre completar els itineraris de 3, 5 o 10 quilòmetres, sempre amb l’acompanyament de Protecció Civil i en un recorregut guiat i senyalitzat.

També com de costum, els participants de la Caminada popular rebran una bossa d’avituallament abans d’iniciar la passejada per l’entorn urbà i rural de La Pobla, tot seguint els itineraris saludables que l’Ajuntament va posar en funcionament a principis del 2013.

Els interessats a participar d’aquesta nova edició de la Caminada popular de La Pobla de Mafumet es poden inscriure a través de la pàgina web municipal, fins al proper 28 de març.