Un nou equipament sanitari per al territori

Entra en funcionament el nou consultori mèdic de Segur de Calafell

Per . Actualitzat el

La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla posarà en marxa, el pròxim dilluns 20 de març,el nou consultori mèdic de Segur de Calafell. Per presentar aquest nou equipament a la ciutadania, avui divendres ha tingut lloc una jornada de portes obertes, prèvia a la seva posada en funcionament definitiva.

El nou centre, situat a l’avinguda d’Espanya, 314, substitueix l’antic consultori mèdic i permet oferir un espai més ampli, més comoditat i més serveis tant als usuaris com als mateixos professionals.

L’edifici, eficient energèticament, està dissenyat en una planta baixa a peu de carrer, que acull la recepció, les consultes i l’àrea administrativa, i una planta semisoterrani on es troba la zona d’ús exclusiu dels professionals, a més de l’accés per al transport sanitari.
Es tracta d’un edifici funcional i modern que dona resposta a les necessitats assistencials d’aquesta zona de la comarca, que en els darrers anys ha experimentat un important creixement i que ja supera els 10.000 habitants.

Serveis

La cartera bàsica de serveis d’aquest nou consultori inclou l’atenció de medicina i infermeria familiar i comunitària; pediatria i infermeria pediàtrica; auxiliar de clínica i treball social. A més, també ofereix un seguit de programes i consultes específiques destinades a la prevenció i la promoció de la salut així com al control de teràpies: Programa PAPPS, control TAO (Teràpia  d’Anticoagulació Oral); ECG (electrocardiogrames); cures injectables; control peu diabètic; detecció precoç de cures; programes de salut a les escoles i instituts; Programa Pacient Expert i atenció a la cronicitat, entre altres.

 

 

Sin-título-1 consultorisegur2