Tornen els contenidors de reciclatge a la Part Alta

Malgrat tot, es mantenen les papereres mòbils que fomenten el no reciclatge

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona fa marxa enrere i fa cas de les reivindicacions veïnals reubicant els contenidors de recollida selectiva a la Part Alta. El proper dia 21 de març es tornaran a col·locar els contenidors fixes de més capacitat a la plaça de l’Oli, al carrer Puig d’en Pallars i al Pla de Palau. Aquest canvi, que ja el va anunciar el president de l’AV de la Part Alta, Manel Rovira, s’augmenta substancialment la capacitat dels contenidors de recollida selectiva de la Part Alta, per la qual cosa, es facilita el reciclatge a tots els residents. Tot i aquest canvi, el consistori segueix fomentant que molts veïns no facin la recollida selectiva instal·lant les papereres mòbils de rebuig a molts carrers del barri de les 19.30 h i es retiren a les 22 hores.

L’Ajuntament informa que «aquest canvi també requereix la col·laboració dels veïns per tal que dipositin els residus al seu horari corresponent»:

horaris-escombraries