El Minipop presenta el seu cartell musical per a l’edició d’enguany

La Bien Querida, Belda & Sanjosex i Mazoni, al cartell del Minipop

Per . Actualitzat el

El gran festival per a petits públics presenta el seu cartell musical per a l’edició d’enguany, que tindrà lloc del 2 al 4 de juny.

El cartell està encapçalat per La Bien Querida, Mazoni, Carles Belda i Sanjosex. A banda, també actuaran Cala Vento, Marion Harper, Pavvla, Retirada, Espaldamaceta, Bibiana Ballbé dj i Superpanda’s DJ.

El tarragoní Espaldamaceta obrirà el festival divendres, dia en què també actuaran l’Albert i el Cuervo de Retirada i es podrà gaudir de Càntut, una proposta deliciosa i artesanal de Carles Belda i Sanjosex que sembla feta expressament pel Minipop. Els dos artistes s’han posat d’acord per recuperar i actualitzar cançons tradicionals dels nostres avis per a totes les generacions.

Dissabte serà el torn de Paula Jornet, Marion Harper i la cap de cartell, La Bien Querida.I quan el públic sigui a dalt de tot, no podrà baixar perquè Mazoni exigirà eufòria. El projecte de Jaume Pla arriba finalment al Minipop amb un nou disc on torna a l’essència de la cançó per fer emocionar el passeig de les Palmeres. El festival clourà amb el duet Cala Vento, que s’estrena a Tarragona després d’haver revolucionat l’escena indie catalana i espanyola.

Per acabar, els Superpanda’s, els discjòqueis de capçalera del Minipop, allargaran la festa per als que no en tenen mai prou.

L’endemà, Bibiana Ballbé posarà la banda sonora del vermut de diumenge.