Vila-seca edita la nova Guia dels Centres Educatius

Fins al 17 de març, hi ha jornades de portes obertes als instituts i escoles de Vila-seca

Per . Actualitzat el

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vila-seca ha editat la nova Guia de Centres Educatius amb informació de totes les llars d’infants, escoles, instituts, ensenyaments musicals, universitaris, de català, d’adults i de la gent gran.

Un total de 18 centres es podran consultar en aquesta Guia, de 60 pàgines, que inclou informació horària de cada centre, l’ensenyament que s’hi imparteix, els serveis i les activitats que ofereixen i el contacte amb cadascun dels centres. A les últimes pàgines de la Guia s’hi poden trobar qüestions d’interès per als pares i mares, així com els passos a seguir i la documentació a aportar a l’hora de fer la preinscripció, o l’organització del sistema educatiu a Catalunya.

D’aquesta manera, els pares que hagin d’escolaritzar els seus fills el curs vinent 2017-2018, tindran a les seves mans una guia per ajudar-los a decidir en la seva elecció. D’altra banda, cal recordar que la presentació de les sol·licituds per a la preinscripció tindrà lloc entre els dies 23 de març i 4 d’abril a les escoles i instituts o a l’Ajuntament de Vila-seca.

La Guia de Centres Educatius es pot descarregar a: https://goo.gl/Jaglcm