Èxit de la II Setmana de l’Esport a Sant Jaume dels Domenys

La VIII Pujada a les Ventoses ha tancat una setmana plena d’activitats esportives

Per . Actualitzat el

Sant Jaume dels Domenys ha organitzat la II Setmana de l’Esport amb una quinzena d’actes de caràcter esportiu. L’inici de les activitats va ser el diumenge 5 de març, amb la desena edició del cros escolar amb un total de 600 corredors.

A més, durant tota la setmana, a l’escola els Quatre Vents els alumnes han practicat diferents modalitats d’esports, la majoria poc comuns pels alumnes, com ara el tir amb arc, bàdminton, petanca, escacs i escalada en un rocòdrom mòbil.

El divendres es van entregar els diplomes, medalles i copes als alumnes que han participat de les activitats.

Des de la regidoria d’esports de Sant Jaume s’ha volgut destacar la gran implicació de tot l’equip docent de l’escola, que s’ha bolcat de valent en la segona Setmana de l’Esport.

Durant la setmana també s’han fet entrenaments de cursa organitzats per l’equip local de corredors, ‘Butirunners‘, que han organitzat dues sortides. una per asfalt i l’altra per camins per pujar fins al Castellot.

Zumba, pitch & putt i la VIII Pujada a les Ventoses organitzada per l’Escuderia Penedès han acabat de completar una setmana plena d’activitats al voltant del món de l’esport.