‘Avui no sopem’, la comèdia del moment sobre pares i fills, arriba al TÀG aquest dissabte

Les entrades es poden adquirir a un preu de 26 euros

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte 11 de març, a les 20.30 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, arriba una de les comèdies del moment: ‘Avui no sopem’ de Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez i interpretada per Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Susanna Garachana i Mercè Martinez.

Aquesta comèdia parla sobre la problemàtica entre pares i fills i ens situa en la vida quotidiana de la Maria Teresa i en Vicenç, que són un matrimoni de classe mitjana resident a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat i anar a viure a la masia del poble, però mai s’acaben de decidir. Per què? Una filla de gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els ho impedeixen.

Es tracta d’una comèdia en la qual els cinc personatges acabaran dient-se aquelles veritats que sovint amaguem o obviem.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 26 euros i 22 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del Teatre Àngel Guimerà una hora abans de l’inici de l’espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.