Adrià Puntí clourà el desè Sonaprop

El cicle de música llorencenc tancarà la desena edició aquest diumenge a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador

Per . Actualitzat el

El cicle de música Sonaprop clourà la programació aquest diumenge 12 de març, amb el concert del cantautor Adrià Puntí que tindrà lloc a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador, a les 7 de la tarda.

L’organització afirma que «portar-lo al Penedès és la millor manera que hem trobat per celebrar aquestes deu edicions de Sonaprop».

El geni musical de Salt presentarà al públic penedesenc l’espectacle ‘Puntí… i punt’, amb una acurada selecció del seu repertori, incloent-hi l’etapa a Umpahpah, acompanyat de piano i de guitarra acústica.

L’espectacle arriba després d’anys de silenci musical de l’artista gironí, amb la publicació del disc ‘La clau de girar el taller’ (Satélite K, 2015), sent el retorn més anhelat de la música del país, i celebrat tant per públic com pel sector musical. Tant és així que la crítica dels Premis Enderrock 2016 l’ha reconegut com a millor disc de l’any 2015.

Per al públic que s’apropi prèviament al concert, l’organització servirà copes de vi i de cava del celler Sumarroca, a l’entrada del recinte de l’Auditori, i així oferir el maridatge entre música i vi que és present a cada concert.

Les entrades es poden comprar via internet als enllaços que es troben al web del Sonaprop o bé a taquilla.