Els venedors demanen ajornar la inauguració del Mercat Central

L’Ajuntament denega la petició i manté la data d’obertura, el 16 de març

Per . Actualitzat el

Tal com publica el Diari de Tarragona, l’Associació de Paradistes del Mercat Central hauria demanat a l’Ajuntament de Tarragona que retardi la data d’obertura del Mercat, prevista per al pròxim dia 16 de març, perquè consideren que els treballs de condicionament de l’interior no estaran acabats.

La resposta de l’Ajuntament, concretament de la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, hauria estat contrària a aquest canvi perquè, segons afirma, tenen les garanties de l’empresa que realitza la instal·lació dels serveis que tot estarà llest per aquella data, tal com estava previst.

Els paradistes, que tenen previst reunir-se aquest pròxim dilluns per analitzar la situació, haurien demanat un mínim de 15 dies més per poder finalitzar les proves necessàries en muntacàrregues, ascensors, sistema d’aparcament… i la instal·lació de cambres frigorífiques, entre altres.