Un nou vol connectarà l’aeroport de Reus amb Katowice, a Polònia

Entre el 6 de juny i el 26 de setembre enllaçarà les dues ciutats amb un vol xàrter

Per . Actualitzat el

L’operador turístic Rainbow Tours oferirà la pròxima temporada d’estiu una nova connexió setmanal entre l’aeroport de Reus i la ciutat polonesa de Katowice. Així, entre el 6 de juny i el 26 de setembre enllaçarà les dues ciutats amb un vol xàrter.

Serà amb un avió Boeing 737-800 de la companyia Enter Air, amb capacitat de 189 places. Per tant, el turoperador oferirà en total 6.426 places que posarà a disposició dels usuaris mitjançant el seu web i canals de venda. El vol s’operarà els dimarts amb arribada a les 14:50 h a l’aeroport de Reus i sortida cap a Katowice a les 16.00 h.

Es tracta de la primera ruta entre l’aeroport de Reus i aquesta ciutat polonesa, i ha estat possible gràcies als treballs que s’han dut a terme en el marc de la Taula Estratègica de l’aeroport de Reus, integrada per la Generalitat de Catalunya; la Diputació de Tarragona; l’Ajuntament de Reus; l’Ajuntament de Tarragona; l’Ajuntament de Salou; l’Ajuntament de Cambrils; l’Ajuntament de Vila-seca; la Cambra de Comerç de Reus; la Cambra de Comerç de Tarragona, i la Cambra de Comerç de Valls. També hi participen AENA (Reus) i la Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme de Tarragona. Fins al 2011, Reus mantenia connexions aèries amb altres ciutats d’aquest país com ara Cracòvia.