La Jove de Tarragona anima els seus a «fer el pas»

Els liles estrenen els assajos generals amb una nova campanya

Per . Actualitzat el

 

El pròxim 3 de març, la Colla Jove Xiquets de Tarragona farà el seu primer assaig general a les 10.00 hores al seu local, al carrer Cós del Bou. Els liles ja fa setmanes que han començat els seus assajos específics de tronc i canalla, però ara ha arribat el moment de portar tot el gruix de gent al local per començar a treballar estructures més altes. Per aquest motiu, la colla ha iniciat la campanya #Feselpas, amb l’objectiu de començar la temporada amb el local més ple que mai per encarar grans i nous reptes.

Després d’una temporada de somni, els del Cós del Bou tornen a la feina per preparar un any apassionant. La colla vol animar els seus integrants a fer el primer pas per assolir les grans estructures que es plantegen, anar a l’assaig.

La campanya que han començat avui mateix, consta d’un vídeo que dóna una ullada a la història de la colla i del món per poder veure més enllà dels límits assolits. Tot comença anant a l’assaig, tot comença fent el pas.