El Govern remodela el cartipàs municipal

La nova regidora, Elisa Vedrina, s’encarregarà d’Esports i Voluntariat

Per . Actualitzat el

Begoña Floria serà la nova consellera responsable de la nova Àrea de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. Una responsabilitat que fins ara estava en mans del segon tinent d’alcalde Pau Pérez que, a més a més, de continuar ocupant la conselleria de Serveis Centrals, Economia i Hisenda portarà la coordinació amb els tres partits que formen l’Equip de Govern (PSC, PP i Unió). Floria, que és la portaveu de l’Equip de Govern, continuarà portant Patrimoni i Festes.

Segons l’Ajuntament, aquest canvi obeeix als ajustos al cartipàs municipal que ha fet l’alcalde després de la mort sobtada de la consellera Maria Isabel Negueruela. En el seu lloc entra Elisa Vedrina, que serà la nova consellera d’Esports, Voluntariat i també serà competència seva les Associacions de Pensionistes i Jubilats.

Finalment, el conseller José Luis Martín assumirà, a partir d’ara, la coordinació de l’Àrea de Presidència i Turisme s’incorporarà a aquesta àrea.