La tribu índia de Shinus Sport guanya el concurs de comparses

La segona classificada ha estat la comparsa Colours Fantasy, amb el seu Batman

Per . Actualitzat el

Batman guanya el segon premi de comparses de Carnaval 2017. Laia Marín

Batman s’endú el segon premi del concurs de comparses de Carnaval 2017/Laia Marín

 

Sinhus Sport, amb la temàtica Tribu Índia, ha estat la primera classificada del concurs de comparses del Carnaval 2017 de Tarragona i serà l’encarregada d’organitzar el sèquit del Carnestoltes XXXVI durant el Carnaval del 2018, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació. A més del premi econòmic de 800 € i del trofeu Ninot del Carnaval, també serà l’encarregada de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema de Dimarts.

La segona classificada ha estat la comparsa Colours Fantasy, amb la temàtica Batman, i se li atorga el Trofeu Ninot de Carnaval, 500€ i l’organització del sèquit de la Concubina XXIII durant el Carnaval del 2018, lluint una disfressa de nova creació, i serà l’encarregada de dur el Penó de la Reina del Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema de Dimarts.

Els altres guardons han estat els següents:

Premi Honorífic Participació 2017, a la comparsa que, a proposta de la Comissió del Carnaval, ha assistit a més actes i amb més persones: AMPA Carmelites
Premi Honorífic Anècdota 2017 a la situació circumstancial que, a criteri de l’organització municipal adscrita a la conselleria de Festes, hagi estat més simpàtica durant la celebració dels actes del Carnaval 2017: als dos components de la comparsa La Unió, Javi Ortiz i Montse Alonso, que breus instants abans de començar la Rua de Lluïment es van comprometre en matrimoni.

Premi Honorífic Comparsa satírica 2017, a la comparsa que, a proposta de la Comissió del Carnaval, tingui la temàtica més satírica: Comparsa La Murga

15 Premis ex aequo a la Qualitat per a les quinze comparses que obtinguin millor puntuació en la Rua del Dissabte i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge de l’any 2018:

AAVV L’Albada
Amics de la Part Alta
AMPA Carmelites
Aquí hi ha marro
Colours Fantasy
Comparsa Estudi de Dansa Montserrat
Cromatic Fusion
Escola de Dansa i Grup Aerodance
Fotem-li canya
La Ballaruga
La Unió
Petada
Residencial Palau- Torres Jordi
Sinhus Sport
Som i Serem