A la venda les entrades per als espectacles de la nova temporada de Teatres de Tarragona

Engega la temporada amb un concert de piano, el documental ‘Jujol-Gaudí’ i la Pepa Plana amb `Paradís pintat’

Per . Actualitzat el

Demà dimecres 1 de març a partir de les 9 h del matí les taquilles del Teatre Metropol i el web de teatres, obriran de nou les seves portes per iniciar la venda de la nova temporada d’espectacles, que iniciarà amb el concert del pianista Stephen Kovacevich acompanyat de l’Orquestra Camera Musicae aquest dissabte 4 de març i seguirà el divendres 10 amb la projecció del documental Jujol-Gaudí: dos genis de l’arquitectura, que es podrà veure el divendres 10 de març a les 20 h, coincidint amb la data de reobertura del Metropol l’any 1995. En aquest documental el director de la cinta, Luis Campo Vidal, ha fet un treball exhaustiu sobre figura una de les facetes més desconegudes de l’arquitecte tarragoní, Josep Maria Jujol; al costat d’Antoni Gaudí, un treball que ja ha obtingut reconeixements en l’àmbit internacional.

Seguidament comptarem amb un magnífic espectacle de la mà de la pallassa vallenca Pepa Plana i el seu Paradís Pintat el dissabte 11 de març, on ens explicarà, a la seva manera, la cara més trista de les migracions. Amb aquest espectacle la companyia Pepa Plana col·labora amb l’ONG de salvament marítim Proactiva Open Arms, fent-ne difusió i fer-nos reflexionar sobre aquest tema que darrerament ens té commoguts, sense obviar el toc d’humor i de gran riquesa visual amb els que ja ens té acostumats.

Així mateix i com ja vam anunciar la nova temporada compta amb un cicle de música sacra, amb dues òperes dels Amics de l’Òpera de Sabadell i molts d’altres espectacles familiars de qualitat. Pel que fa a les produccions del moment, comptarem amb tres grans propostes com són l’Hostalera de Carlo Goldoni, l’Electe amb Ramon Madaula i Roger Coma i finalment, ja al juny, Emma Vilarasau i Jordi Bosch ens portaran Infàmia.

I com ja ve sent habitual els teatres segueixen fidels a la producció del territori, programant dos espectacles de Zona Zàlata i la Sala Trono; mantenint la programació anual de l’Orquestra Camera Musicae (OCM) i oferint dos concerts més de caràcter territorial com són el de la Jove Orquestra InterComarcal (JOIC), amb una entretinguda tria d’obertures d’òperes i el la Banda Unió Musical (BUMT), amb la proposta d’un concert de bandes sonores de musicals, acompanyats per Albert Guinovart al piano.

Podeu consultar tota la programació i venda d’entrades a teatres.tarragona.cat