Dos hotels de Salou, entre els millors per viatjar en família

TripAdvisor, el lloc web de viatges més gran del món ha guardonat els hotels H10 Salauris Palace i l’H10 Mediterranean Village

Per . Actualitzat el

TripAdvisor, el lloc web de viatges més gran del món selecciona cada any 25 establiments en diferents categories, basant-se en milions d’opinions i comentaris de viatgers de tot el món, sobre el servei, qualitat i satisfacció dels clients. Enguany dos hotels de Salou han entrat a formar part del rànquing ‘Travellers Choice’ en la categoria de turisme familiar. L’H10 Salauris Palace (15a posició) i l’H10 Mediterranean Village (21a posició), ambdós pertanyents a l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

La Costa Daurada fa temps que es posiciona com un referent de destinació turística familiar. Així ho demostra que municipis com Salou, Cambrils, Vila-seca, Calafell, el Vendrell i les Muntanyes de Prades han obtingut la certificació de ‘Destinació de Turisme Familiar’ que atorga l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Un altre fet que referma la Costa Daurada com una destinació familiar són les dades recollides el 2016 per Tour 10, majorista amb més d’11 anys d’experiència en el sector de les agències de viatges. En el seu estudi, les províncies de l’Estat favorites per passar les vacances d’estiu en família són Màlaga, Almeria, Huelva, Tarragona, Alacant i Múrcia.

David Batalla, president de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), ha mostrat la seva satisfacció assenyalant que «són importants tots aquests reconeixements, ja que reafirmen els hotelers i tots els empresaris turístics en la seva aposta per invertir i millorar les instal·lacions de cara a poder atendre els visitants amb les màximes garanties per tal d’ajudar a posicionar la Costa Daurada i, més concretament, a Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, com una destinació ideal per a famílies. Aquest és el turisme que volem», ha apuntat.

A més, ha afegit que «fa temps que estem treballant plegats, sector privat i sector públic, com el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, per impulsar i promocionar amb més dinamisme les bondats de la Costa Daurada per ser visitada en família. Enguany, amb la inauguració de Ferrari Land el pròxim dia 7 d’abril tindrem una raó més».