Una rotonda ordenarà el trànsit al nus viari de la Riera de Gaià

La Diputació ha aprovat inicialment el projecte de construcció d’una rotonda a la intersecció entre les carreteres T-202, T-203 i T-214

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona ha aprovat inicialment el projecte de construcció d’una rotonda d’intersecció entre les carreteres T-202, T-203 i T-214 al terme municipal de la Riera de Gaià. Aquesta actuació permetrà l’ordenació del trànsit de vehicles per millorar la seguretat de les persones i la mobilitat, tant per als usuaris que es dirigeixen a la població de la Riera de Gaià, com per aquells que segueixen la resta d’itineraris que concorren en aquest nus viari en direcció a Altafulla, el Catllar, Torredembarra i la Nou de Gaià, entre d’altres.

Els treballs projectats contemplen, també, la instal·lació d’una nova columna d’enllumenat per garantir i reforçar el nivell d’il·luminació necessari. El projecte es troba ara en període d’al·legacions previ a la seva aprovació definitiva. El pressupost previst per aquesta actuació és de 648.952,77 euros.