Polseres identificatives per a infants a la rua de Carnaval del Vendrell

Són reutilitzables i es podran fer servir en altres esdeveniments amb molta concurrència

Per . Actualitzat el

Per tractar-se d’un acte amb molta concurrència, durant la rua del Carnaval es desplegarà el dispositiu de prevenció i seguretat habitual amb una dotació de 20 policies municipals, 12 agents de Protecció Civil i 15 membres de la Creu Roja (4 parelles a peu) amb dues ambulàncies.

I aquest any hi haurà dues novetats: un centre de control, que s’ubicarà a la Rambla i que coordinarà l’atenció de les urgències rebudes derivant-hi el dispositiu més proper a la incidència, i el repartiment de polseres identificatives per a infants.

Aquestes polseres es repartiran de forma gratuïta, a partir de les 16:30 h, en una carpa que estarà ubicada a l’avinguda del Camp d’Esports. També n’hi haurà a la porta de l’Ajuntament. En el punt d’entrega, membres de la Creu Roja faran un registre del nom dels pares i del seu telèfon. Les polseres són reutilitzables i, per tant, es podran i utilitzar en altres esdeveniments en què hi hagi molta concurrència.

Tant el regidor de Governació, Rafel Gosalvez, com la presidenta de la Creu Roja del Baix Penedès, Assumpció Soler, han valorat molt positivament aquestes novetats, sobretot la de les polseres identificatives per a infants, ja que en aquest tipus d’esdeveniments és fàcil desorientar-se i, d’aquesta manera, es podran resoldre ràpidament els possibles casos de pèrdua de menors i evitar l’angoixa dels pares.