Es reobre la circulació a la Baixada del Roser

Ara les obres de restauració continuen sense afectació al trànsit dins el Passeig

Per . Actualitzat el

Ja ha quedat restablert el trànsit al tram de la Baixada del Roser, que des del passat 27 de desembre de 2016 es va tornar a tancar per tasques de desmuntatge de l’estructura instal·lada per les tasques en aquell tram de la Muralla. Ara les obres continuen sense afectació al trànsit dins el Passeig.

La restauració d’aquest tram de la Muralla està promoguda entre l’Incasòl, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona i s’emmarca dins el Pla Director de Muralla, presentat el 2016. El cost de la mateixa surt dels programes de l’1% cultural i correspon als treballs de consolidació, restitució, nova pavimentació i excavació arqueològica.