Tot a punt per al Carnaval 2017 a Altafulla

Consulta aquí tots els actes del Carnaval d’Altafulla

Per . Actualitzat el

Les regidories de Cultura i Festes ja ho tenen tot apunt per al Carnaval 2017 d’Altafulla. El programa contempla quatre actes principals com l’Arribada de Sa Majestat Carnestoltes (dijous 23 de febrer, a les 20:15 h); la Rua de Carnaval (dissabte 25 de febrer, a les 21:30 h); la Rua de Carnaval per a grans i petits i la Guerra del Confeti (diumenge 26 de febrer, a les 17:30 h), i l’enterrament de la sardina (dimecres 1 de març, a les 20 h).

En aquesta edició hi prendran part cinc carrosses i tres comparses, incrementant-se així en una carrossa més. Quant a comparses, el grup de la “Jet Set” no hi participarà arran de la recent pèrdua del veí Paco Cañas, molt vinculat a aquesta companyia. Aquest 2017, la subvenció per a les carrosses s’ha incrementat dels 400 als 450 €, i per a les comparses s’ha reduït dels 200 als 175 €. La regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau, ha destacat que una de les carrosses la componen una setantena de persones.

Per rebre la totalitat de la subvenció, a banda de participar en totes les activitats que organitza l’Ajuntament, també cal que com a mínim un 60% dels membres de cada grup siguin d’Altafulla.

El programa

Dijous 23 de febrer, 20.15 h.

ARRIBADA DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES

Des del casal La Violeta fins a la plaça del Pou amb la batucada ENGRESCATS i els Gegants d’Altafulla. A la plaça del Pou podreu escoltar el pregó del Rei Carnestoltes i a continuació, degustació de truita i beguda per 1 €. Els homes que vinguin disfressats de dona i les dones que vinguin disfressades d’home, la degustació els sortirà gratis!

Dissabte 25 de febrer, 21.30 h, plaça de la Portalada

RUA DE CARNAVAL

La rua començarà a la plaça Portalada i anirà pels carrers del poble fins a la Violeta, on tindrà lloc el Ball de Carnaval amb el DJ MON, que s’allargarà fins a la matinada.

Diumenge 26 de febrer, 17.30 h, plaça de la Portalada

RUA DE CARNAVAL

Rua de Carnaval per a grans i petits, des de la plaça Portalada fins a la plaça del Pou, on es farà la guerra del confeti i l’espectacle infantil i familiar de carnaval CONFETTI EXPRESS.

Dimecres 1 de març, 20.00 h.

ENTERRAMENT DE LA SARDINA

Acomiadarem el Carnestoltes i enterrarem la sardina amb els Diables Petits i Grans d’Altafulla, des de la Violeta fins a les escoles Teresa Manero. Degustació d’arengada o llonganissa i beguda per 1,50 €.