La Guàrdia Civil intervé més de 19.000 productes falsificats en un magatzem de Tarragona

Els productes intervinguts relacionats amb Pokémon anaven dirigits a nens i joves

Per . Actualitzat el

Efectius de la Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil del Vendrell, han retirat d’una mercantil del polígon industrial Riu Clar de Tarragona, 19.753 productes falsificats de Pokémon, propietat de la marca Nintendo, per un valor de 83.622 €.

Després d’haver detectat un augment en la venda de productes falsificats de Pokémon, que s’intentaven introduir en els canals legals per a la seva venda a través de mercantils ubicades a Tarragona, es van establir diversos dispositius per a la localització i intervenció de l’esmentat gènere.

Durant el matí del dia 10 es va realitzar una inspecció en un comerç ubicat al polígon industrial Riu Clar, on es va detectar que en el magatzem annex a la nau principal del comerç, s’estaven venent productes falsificats, dirigits cap a nens i joves, on els més populars eren les cartes Pokémon.

Per aquest motiu va ser identificat el titular de l’establiment, procedint a la intervenció de diversos productes, que un cop examinats detalladament i amb l’assessorament d’un perit de la marca víctima del plagi, es va comprovar que eren falsificacions dels originals, sense el consentiment del titular dels drets.

Arran d’aquesta actuació es va procedir a la presa de declaració al titular del comerç en qualitat d’investigat, per un delicte contra la propietat industriali i es va posar a disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia de Tarragona.

Guardia-Civil