Antonio de Felipe torna als Tinglados amb ‘GRAFFITIPOP’

La mostra es pot veure fins al 26 de febrer

Per . Actualitzat el

Antonio de Felipe torna al Port de Tarragona amb una exposició que contrasta radicalment amb tota la seva anterior producció i convida a viure una aventura multisensorial pop d’estil molt urbà amb el graffiti com a autèntic protagonista.

L’artista pop espanyol més reconegut a escala internacional s’enfronta a l’exposició més emocional i excessiva amb el graffiti com a leitmotiv. Una exposició que converteix el Tinglado 1 del Moll de Costa del port de Tarragona en una experiència única. El mateix Antonio de Felipe afirma: “Es tracta d’una mostra tan multidisciplinària com qualsevol de les anteriors però amb la qual el visitant interactuarà més que mai amb la meva obra”.

El repte consisteix a crear un autèntic acting on les parets prenen forma humana, on la pintura i l’escultura es fonen en una sola disciplina.

ANTONIO DE FELIPE: UN ARTISTA POP I UN HOME DE MÓN

Amb la iconografia pop en bona part de la seva obra i la presència a l’escena pública com a modus operandi, Antonio de Felipe ha signat obres que s’han exposat en centres d’art nacionals com el Reina Sofia de Madrid, el Museu Picasso de Barcelona o l’IVAM de València; així com en centres de referència internacionals com les galeries Levy a Hamburg, Terminus a Munic o Andipa a Londres.

En el nostre imaginari col·lectiu romanen algunes de les seves més reconegudes obres entre les quals no podem deixar d’esmentar la seva visió peculiar i iconoclasta de les icones Audrey Hepburn i Marilyn Monroe, les portades de discos històrics de grups que l’artista valencià va reinventar i, per descomptat, la seva sèrie “Vaques”, un dels seus treballs més interactius que va aconseguir una gran repercussió pública. Sense oblidar, per descomptat, el famós quadre de la Cibeles que va desaparèixer de les oficines municipals…

Obres que sempre arriben al doble estatus de peça de col·leccionista i missatge publicitari a la mateixa vegada. Un doble vessant del qual sempre ha begut l’autor i que li ha fet, com ja els va passar a altres artistes com Warhol o Basquiat, internacionalment conegut.