Mor la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona expressa el seu més sentit condol per la sobtada mort, aquesta matinada, de la tinent d’alcalde i presidenta del Patronat Municipal d’Esports María Isabel Negueruela Morales, i acompanya en aquests moments de dolor la família, els seus amics i companys de consistori i partit.
L’Ajuntament de Tarragona lamenta profundament la pèrdua de la consellera per la seva qualitat humana i dedicació a la ciutat. Aquest matí s’han decretat dos dies de dol, durant els quals se suspendran els actes oficials organitzats pel consistori i les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal.
Nascuda l’any 1967, María Isabel Negueruela va entrar a l’Ajuntament de Tarragona amb les eleccions municipals de 2015 i des de l’any 2016 era membre de l’equip de govern ocupant-se de la Conselleria d’Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes. Des d’aquest passat mes de gener era la cinquena tinenta d’alcalde del consistori. Negueruela compaginava la seva tasca a l’Ajuntament amb la d’advocada. Era màster de Accés a l’Advocacia, màster en Societats Històriques i Formes Polítiques d’Europa i postgrau en Mediació.