El Secretari de l’Estat per a l’Esport afirma que els Jocs estan garantits

Lete es compromet a concretar un protocol abans del mes d’abril

Per . Actualitzat el

El Secretari de l’Estat per a l’Esport, José Ramon Lete, ha estat rebut per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb la presència d’altres autoritats com el Delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo; primer signant al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Tarragona i després assistint a una reunió a la Sala dels Tarragonins Il·lustres.

En declaracions fetes després de la reunió davant dels mitjans de comunicació l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha mostrat molt satisfet per la visita i els compromisos establerts amb el nou Secretari de l’Estat, “un compromís que ve tan de la Secretaria de l’esport com del President del Govern i fins al darrer implicat en els Jocs” i ha anunciat un dels acords establerts que més el satisfà  com és “la incorporació immediata del govern central al comitè dels jocs”; finalment i davant les preguntes dels periodistes ha recalcat de manera contundent que “la NO celebració dels Jocs és impossible”.

Per la seva banda, el Secretari de l’Estat per a l’Esport, José Ramon Lete, ha confirmat “el compromís per escrit amb els Jocs Mediterranis del 2018 abans del mes d’abril que concretarem a través d’un protocol” i ha destacat que “el govern estarà a l’alçada del que es mereix aquest esdeveniment i buscarà la via de finançament per tenir els Jocs”. El Secretari ha resumit la seva visita d’avui com “la materialització d’un compromís ferm econòmic, institucional i de lleialtat als Jocs”.

A la reunió hi han assistit: Josep Fèlix Ballesteros, Alcalde de Tarragona; Jose Ramón Lete,  Secretari de l’Estat per a l’Esport; Enric Millo, Delegat del Govern a Catalunya; Emilio Ablanedo, Subdelegat del Govern a Tarragona; Alejandro Blanco, President del COE; Víctor Sanchez, secretari general del COE i director executiu de Tarragona 2018; Javier Villamayor, Tinent d’alcalde comissionat dels Jocs Mediterranis 2018 i Maria Isabel Negueruela, Tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona.