La pluja de confeti torna a inundar Salou amb 25 tones de papers de colors

Unes 32.000 persones van assistir a la desfilada de les 29 carretel·les

Per . Actualitzat el

Salou va viure ahir a la nit una nova edició -la 37ena- de l’acte més multitudinari de la Festa Major d’Hivern. El Cós Blanc amb la desfilada pels carrers ciutats de Reus i Barcelona -en un ambient més pausat- va congregar a unes 32.000 persones, segons fonts de la Policia Local. Ahir, un ampli dispositiu de més de 350 persones (entre policia local, mossos d’esquadra, protecció civil, bombers, voluntaris i seguretat privada, entre d’altres) va vetllar pel bon funcionament de la desfilada que va comptar amb 29 carretel·les. La festa, la música i el ball van ser els protagonistes junt amb les 25 tones de conffeti que es van llançar pels 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus. Moltíssima gent arribada de les poblacions del voltant i també de la resta d’Espanya i l’estranger no es van voler perdre la pluja de vint tones de confeti al carrer tot amenitzat amb un gran espectacle de llum i so que va entusiasmar els presents. Ball, coreografies, disfresses i molt bon ambient van caracteritzar la vetllada. Pel carrer Ciutat de Reus, ahir van desfilar carretel·les d’indis; de pokémons, de dàlmates, mexicans o cocodrils; a més de la carretel·la de les pubilles i hereu, entre un llarg etcètera.  La sonorització d’aquest esdeveniment equival al muntatge de deu concerts units en els 350 metres del carrer per on passa la desfilada.

L’alcalde, Pere Granados, ha valorat la festa molt positivament “hi ha hagut una gran participació a tots els actes, molt especialment en aquesta desfilada del Cós Blanc, el més esperat de la festa per a molts, però el que més ens satisfà és que tot plegat hagi estat un èxit i que les conductes cíviques hagin imperat per damunt de tot”.  Per la seva part, la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha agraït l’esforç del voluntariat que fa possible que aquesta celebració, junt amb la resta de membres de l’organització, perquè es desenvolupi sense incidents.

Per part de la regidoria de Seguretat Ciutadana el regidor David González ha manifestat la seva satisfacció per la coordinació de l’operatiu de gran magnitud i ha agraït la col·laboració ciutadana a més de l’esforç que s’ha dut a terme per part de tots els cossos implicats.