L’Ajuntament no haurà d’indemnitzar el titular del Fortí de la Reina

Ballesteros ha valorat satisfactòriament la interlocutòria del TSJC

Per . Actualitzat el

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dicta que l’Ajuntament de Tarragona no ha d’indemnitzar al titular del Fortí de la Reina en 17.932.728,92 euros. La resolució judicial desestima la pretensió de la propietat d’anul·lar la sentència dictada per la Secció Tercera de la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, del 6 de novembre de 2015. El titular del monument reclamava aquest import econòmic en concepte de responsabilitat patrimonial. Contra la present resolució no hi cap recurs i també condemna a l’apel·lant a pagar les despeses originades en aquest procés.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha valorat aquesta interlocutòria com un fet «satisfactori. És molt important i ens alegra saber que els interessos de la ciutat s’han defensat bé. Va ser dur arribar d’alcalde i haver d’ordenar l’enderrocament del restaurant».