Els apartaments turístics de Tarragona ciutat ja tenen patronal

Es constitueix la Tarragona Associació d’Apartaments Turístics i Hostels (TAATH) per lluitar contra l’intrusisme en el sector

Per . Actualitzat el

La ciutat de Tarragona disposa des d’aquest mes de gener amb una nova associació empresarial, la Tarragona Associació d’Apartaments Turístics i Hostels, patronal que neix amb la doble voluntat de defensar els interessos dels operadors locals d’apartaments turístics i alhora contribuir al desenvolupament sostenible i a la promoció turística de la capital tarragonina des de l’experiència dels seus associats.

Un dels objectius de la TAATH és cohesionar el sector i lluitar contra l’intrusisme, així com dotar els apartaments turístics i els hotels d’eines de control i de categorització. Entre les tasques a desenvolupar hi ha la de representar els associats davant les principals organitzacions d’àmbit comarcal, provincial, nacional i estatal, la coordinació del sector amb les administracions públiques, la creació de sinergies entre associats i la prestació de serveis comuns en benefici dels associats, en particular, i del sector turístic de Tarragona, en general.

Dins de l’àmbit dels serveis estrictament professionals, la TAATH farà un especial esforç en la promoció dels seus associats, amb la participació en fires i workshops, i en el posicionament necessari del sector davant d’organitzacions afins d’àmbit públic i privat de qualsevol àmbit territorial.

La Tarragona Associació d’Apartaments Turístics i Hostels neix amb una dotzena d’empresaris i particulars que representen més d’una setantena d’apartaments turístics reglats a la capital tarragonina. El seu primer president és Íñigo Rosell, empresari del sector (TarragonaSuites), qui assegura que «l’associació neix amb la voluntat de posar-se al servei dels professionals del sector, però també a disposició de la promoció i de la dinamització de la ciutat de Tarragona».

Contra els il·legals

El president de la TAATH indica que «els operadors locals d’apartaments turístics, ja siguem empreses o particulars, som els primers interessats que les coses es facin bé a la nostra ciutat. És per això que lluitarem contra l’intrusisme i contra la comercialització il·legal de places turístiques. Coincidim plenament amb l’Ajuntament de Tarragona i amb els veïns en la necessitat de denunciar aquelles pràctiques que no s’ajustin a la legislació. Venim a sumar», conclou Rosell.