Paga la pena, Sr. Milà?

Per . Actualitzat el

Darrerament em pregunto molt sovint: paga la pena, Sr. Milà? No entenc l’obstinació del regidor d’Urbanisme de Tarragona de mantenir-se en el càrrec, malgrat la polèmica i l’enrenou que s’ha generat a causa de la urbanització de la Budellera. Segurament hi ha prou motius per suportar tota aquesta tempesta política, mediàtica i, fins i tot, personal. Tothom coneix la professionalitat i el prestigi personal i professional de l’arquitecte Josep Maria Milà. Precisament per aquest motiu em sorprèn que vulgui continuar sotmès a una pressió que, vulgui o no, li acabarà passant factura, fins i tot en la salut. Tard o d’hora, el fang de la política ferirà de mort el seu prestigi i el seu llegat professional. Desconec els motius que l’empenyen a mantenir-se en el càrrec. Jo considero, honestament, que fa dies que hi hauria d’haver renunciat, sigui per decisió pròpia o aconsellat per l’alcalde. Entenc que vulgui demostrar que és un home honrat i un professional exemplar, però, en la política, sovint, el sistema funciona al revés: la presumpció de culpabilitat sol arraconar la innocència.