La Costa Daurada tanca acords a Fitur per incrementar els vols a l’aeroport de Reus

Jet2 operarà dues noves rutes que uniran Reus amb Birmingham i London Stansted

Per . Actualitzat el

La participació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a la fira Fitur d’enguany ha donat els primers resultats en forma de trànsit aeri. L’ens supracomarcal es van reunir amb responsables de Jet2, que enguany operarà dues noves rutes des de Reus a Birmingham i London Stansted, i amb Barrhead Travel, que impulsarà un vol xàrter amb British Airways des de Glasgow.

Amb els nous vols d’aquestes dues companyies i d’altres ja previstos com els que operaran Transavia, FlyBe, Sunway Travel i Ryanair entre d’altres, l’aeroport de Reus preveu incrementar un 16,3% els passatgers durant l’any 2017. Aquest augment de l’activitat a l’aeroport de Reus, com a conseqüència de l’obertura de noves rutes i a l’increment de places a destinacions existents, permetria mantenir la tendència a l’alça de l’estiu anterior.

En el marc de Fitur s’han concertat nombroses trobades, no només amb operadors turístics estatals i internacionals. Contactes amb mitjans de comunicació especialistes del sector i reunions amb institucions van omplir l’agenda dels responsables de turisme de la Diputació. Precisament el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, es reunirà amb la Direcció General de Turisme d’Aragó per tractar vies conjuntes de promoció de la via verda de la Val de Zafán, amb origen a la província de Terol, i promoure de manera coordinada un itinerari atractiu per als mercats internacionals.