Ferrari Land s’inaugurarà el dia 7 d’abril

L’accés serà sempre combinat amb PortAventura Park i costarà 60 € per als adults

Per . Actualitzat el

Ferrari Land s’inaugurarà el pròxim 7 d’abril, coincidint amb la data d’obertura de la nova temporada de PortAventura Park. El nou parc temàtic inclourà 11 atraccions entre les quals destaquen Ferrari Experience i l’accelerador vertical, la muntanya russa més alta i ràpida d’Europa.
El nou parc, que ocuparà 70.000 metres quadrats, oferirà als visitants la seva Ferrari Experience, que serà el cor de Ferrari Land, on es podrà viure de forma immersiva els dos mons de la marca Ferrari, el món GT i la F1, a través de dues atraccions tecnològicament molt innovadores: l’Accelerador Vertical, la muntanya russa més alta i ràpida d’Europa amb 112 metres d’altura i 180 km / hora en només 5 segons, serà tota una experiència per als amants de la velocitat.

Al costat d’aquests, estarà Ferrari Land Gallery, un viatge interactiu per la història del mite de Ferrari; un circuit de carreres; dues torres de rebot i de caiguda lliure; simuladors de F1 per a adults i nens; un pit stop; 1 speedway que oferirà als nens l’emoció de gaudir un F1 en miniatura i una àrea de jocs per als més petits de la família.

A més, els visitants podran gaudir de restaurants, des de la tradicional Trattoria Italiana, inspirada en el restaurant de Maranello (seu de Ferrari) en la qual es podrà gaudir de la història de la marca del Cavallino Rampant; 1 Fast Food temàtic inspirat en la llegenda dels pilots Ferrari i amb les receptes clàssiques, i delicioses gelateries italianes, que recuperen la tradició gelatera italiana de reconeixement internacional.

Els visitants també podran descobrir la botiga oficial Ferrarii i gaudir dels seus propis espectacles i de l’animació de carrer que amenitzarà el recorregut pel parc

Tipus d’entrada

L’accés serà sempre combinat amb PortAventura Park. L’entrada 1 dia 2 parcs es posarà a la venda a un preu de 60 € per adult amb accés als 2 parcs en el mateix dia.
En el cas concret dels clients de passi de temporada i els hostes dels hotels del resort, que ja tenen entre els seus avantatges l’accés a PortAventura Park, podran adquirir una entrada específica per a Ferrari Land.
Així mateix, han estat dissenyats altres formats d’entrades i combinacions entre els 3 parcs del resort que es poden consultar a www.portaventuraworld.com.
La informació completa sobre tipus d’entrades, preus i horaris es pot consultar a www.portaventuraworld.com i al telèfon d’informació i reserves 902 20 22 20.