Els municipis es preparen per a les baixes temperatures

Les mínimes al litoral oscil·laran entre els -2 i els 3

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana serà la més freda del que portem d’hivern, sobretot el dimecres i el dijous, quan les temperatures mínimes al litoral català oscil·laran entre els -2 i els 3 graus centígrads. No es preveuen precipitacions, sinó un fred sec procedent del clima siberià. Davant d’aquest escenari, els ajuntaments com el de Tarragona han posat en marxa els dispositius per auxiliar les persones sense sostre que passen les nits als carrers. Equips integrats per Guàrdia Urbana, Serveis Socials, Protecció Civil de Tarragona i Creu Roja protegiran la salut i la integritat física de les persones sense sostre que es detectin a la via pública oferint-los allotjament a les diferents pensions concertades i si algú no vol ser allotjat, se li facilitaran mantes i aliments.