Els tarragonins es bolquen amb els refugiats

Cinc camions plens de roba van sortir de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’empenta solidària de la ciutadania va superar totes les expectatives. Centenars de tarragonins i de persones vingudes de poblacions veïnes van fer cas a la crida de la Germandat del Ecce-Homo i van superar amb escreix les previsions més optimistes. Fins a cinc camions de roba d’abrigar pel camp de refugiats de Lesbos, a Grècia, van sortir ahir de la ciutat. En un inici, els membres de la confraria tarragonina havien previst portar la roba recollida amb els seus cotxes particulars però l’afluència va ser tan nombrosa que, fins i tot, van haver de demanar col·laboració a la Colla Jove perquè els obrís el local per encabir-hi les donacions.

Al final de la jornada, la solidaritat dels tarragonins havia omplert cinc camions (cedits de franc per MRW i el Port) amb roba d’abrigar i moltes converses d’indignació amb la política de la Unió Europea que permet que milers de persones pateixin i molts d’ells morin de fred a les seves fronteres.

refugiats