CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Tarragona renoven el seu acord de finançament

CaixaBank ofereix a les 337 farmàcies tarragonines i als 836 col·legiats a la demarcació una gamma de productes i serveis especialitzats

Per . Actualitzat el

CaixaBank i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona han renovat el seu acord de finançament pel qual l’entitat financera ofereix a les farmàcies del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre una línia de fàctoring de 15 milions d’euros que els permet avançar els pagaments del CatSalut i fer front a les seves demandes de crèdit.

El conveni, formalitzat pel president del Col.legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Joaquim Nolla, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, complementa el conveni de col·laboració entre ambdues entitats pel qual els farmacèutics de la demarcació disposen d’una oferta concreta de productes i serveis especialitzats, que dóna resposta a les seves necessitats d’estalvi i finançament.

Durant l’acte de signatura, el director de Banca d’Institucions de CaixaBank, Eduard Gené, ha reiterat el compromís de l’entitat financera amb els farmacèutics tarragonins tot destacant ”el seu paper cabdal en la preservació de la salut dels ciutadans tarragonins”.

Per la seva banda, el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Joaquim Nolla, ha manifestat que “malgrat que l’escenari de pagaments a les farmàcies ha millorat en els darrers mesos, encara existeix un retard. És per això que l’accés al finançament de CaixaBank esdevé bàsic per a les farmàcies de la província”

CaixaNegocis, un servei de proximitat pel farmacèutic

A través del programa CaixaNegocis, CaixaBank presta un servei d’assessorament especialitzat a les farmàcies del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. L’entitat financera desplaça l’oficina de CaixaBank a les farmàcies mitjançant els gestors de negoci que atenen als farmacèutics amb tablets i smartphones que faciliten les seves gestions financeres sense haver de moure’s del seu espai de treball.

A més, CaixaBank posa a disposició dels col·legiats la seva xarxa d’oficines així com el servei de Línia Oberta i el servei de banca online de l‘entitat, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.