22 llocs de treball per a majors de 45 anys gràcies al programa ‘treball i formació’

El programa es desenvilupa des del Consell Comarcal del Tarragonès amb el finançament del Fons Social Europeu i del SOC

Per . Actualitzat el

SOC, Consell Comarcal del Tarragonès

El Consell Comarcal del Tarragonès, està desenvolupant el programa “Treball i Formació 2016”, amb el finançament del Fons Social Europeu i el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració dels municipis de Constantí, El Morell, Creixell, La Canonja, La Secuita, Altafulla, Perafort, Roda de Berà, Vespella de Gaià, La Pobla de Montornès, La Nou de Gaià  i Renau.

Aquest programa, del que se n’han beneficiat 22 persones, va iniciar-se el 31 de desembre passat i està adreçat a aturats majors de 45 anys que no rebin cap mena de prestació o subsidi, tot i que poden ser beneficiaris de la Renda Mínima d’Inserció.

Els treballadors participants en el programa realitzen feines de suport amb les brigades municipals dels ajuntaments col·laboradors i, a la vegada, reben una formació complementària i transversal adreçada a millorar les seves habilitats laborals i la gestió per facilitar l’ocupabilitat.

19 de les 22 persones que participen en aquest programa són majors de 45 anys, 6 d’elles perceptores de la Renda Mínima d’Inserció, i totes tenen un contracte laboral de 6 mesos. Les tres restants són majors de 55 anys, una d’elles és perceptora de la Renda Mínima d’Inserció i tenen un contracte laboral d’un any.