L’escola anglesa Jigsaw obre portes el 9 de gener al Catllar

Els 85 alumnes reprendran el curs en l’edifici de 1.350 metres quadrats construït fins ara

Per . Actualitzat el

Jigsaw British School obrirà les portes de la nova escola el pròxim dilluns 9 de gener de 2017. Els 85 alumnes que havien començat el curs 2016/2017 a l’antic centre de l’avinguda Maria Cristina de Tarragona començaran el segon trimestre en aquestes noves instal·lacions situades a la població del Catllar.

La nova escola de Jigsaw British School consta d’una primera fase de 1.350 m² construïts i donarà servei a tots els alumnes fins a la etapa de primària. Més endavant, es farà una ampliació del centre per donar cabuda als alumnes fins a la etapa de batxillerat. Les noves instal·lacions estan dotades de 10 aules on s’impartiran les classes, una sala polivalent, una sala sensorial, una biblioteca i una aula de música. A més a més, disposa de cuina pròpia, sala de menjador, servei de transport i molta zona exterior envoltada de boscos.

Cal recordar que l’empresa tarragonina que havia sol·licitat la cessió dels terrenys situats a Boscs de Tarragona per construir una escola britànica finalment ho va desestimar per les desavinences que la proposta havia creat en el ple municipal i entre una part dels veïns.

Per celebrar la finalització de les obres, el dissabte 7 de gener es muntarà una festa per presentar les noves instal·lacions a les famílies dels alumnes. Sobre les 11 h es farà una visita guiada a les famílies per ensenyar la nova escola. Sobre les 12 h hi haurà una obra de teatre en anglès per a tots els infants de l’escola. Després de l’espectacle hi haurà un refrigeri per a totes les famílies, infants i mitjans de comunicació convidats.