Cinc detinguts per desordre públic a la part baixa

Duien armes blanques, pals i una arma simulada de foc

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Urbana, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, ha detingut aquesta passada nit cinc persones per un delicte de tinença il·lícita d’armes i desordre públic.

Els fets van passar després que veïns de la part baixa truquessin a la policia local denunciant que un grup de joves portaven pals, armes blanques i, fins i tot, una pistola de mà. Els joves van baixar d’una furgoneta Chrysler Voyager fosca matrícula de Sant Sebastià, que estava estacionada al carrer Cartagena, i van marxar ràpidament en direcció al carrer Reial.

Un cop fet l’avís, dotacions de la Guàrdia Urbana es van desplaçar a la Part Baixa on van veure que a la zona del carrer Sant Magí, Cartagena i les Cent Escales hi havia grups de nois que, en constatar la presència policial, van marxar del lloc corrents. Un testimoni dels fets va tornar a trucar a la Guàrdia Urbana per comunicar que la furgoneta havia sortit de la plaça de la Mitja Lluna en direcció a la plaça dels Carros. En aquell moment les dotacions van aturar la furgoneta, van identificar els ocupants i van localitzar les armes blanques, els pals i una arma simulada de foc.