Millo afirma que els Jocs són un compromís del govern d’Espanya

El delegat del govern de Rajoy s’ha reunit amb l’alcalde Ballesteros

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut aquest migdia al delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, en una visita institucional que ambdós han qualificat de molt cordial.

L’alcalde ha explicat en roda de premsa que a la reunió han tractat dels Jocs Mediterranis del 2018, de les infraestructures, d’impulsar el corredor del Mediterrani i de que Tarragona ha de ser vista a Catalunya i a Espanya com la gran capital de la cultura clàssica per la seva declaració de conjunt arqueològic Patrimoni Mundial.

El delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, ha afirmat que reiteren el seu compromís ferm, inamovible i sòlid en la celebració dels Jocs Mediterranis, que és un compromís del govern d’Espanya, amb el qual com a delegat  es compromet a col·laborar i ha fer tots els esforços que siguin necessaris per tirar-ho endavant. També ha destacat que ara l’objectiu principal és que s’aprovin els pressupostos generals de l’Estat del 2017.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros,  ha destacat la bona disposició del nou delegat del govern a Catalunya i respecte al sobrecost de l’ajornament dels Jocs Mediterranis ha dit que no superarà el milió d’euros, d’aquesta xifra el 98 per cent és per la plantilla de l’organització. El sobrecost no anirà a càrrec de l’Ajuntament sinó de l’esponsorització i del pressupost de l’estat. L’alcalde també ha agraït la bona disposició de les empreses que s’han implicat en els Jocs.