Obre portes el Parc Jove de Nadal de Salou

El parc es podrà visitar del 28 al 30 de desembre de 16 a 20 hores

Per . Actualitzat el

Com a novetat, aquesta tarda s’han obert les portes del Parc Jove de Nadal de Salou, dirigit a joves a partir dels 12 anys que escullin gaudir de la festa al parc jove que per primer any es munta al pavelló Salou Ponent, C/ Maria Castillo.

Enguany, la regidoria de joventut ha apostat per muntar un parc únicament per adolescents, a partir de 12 anys. L’alcalde, Pere Granados, ha afirmat que “es tracta d’un parc de gran qualitat que ofereix moltes possibilitats als joves quant a experiències i diversió es refereix i que és una gran aposta de la regidoria per entretenir i facilitar activitats alternatives durant les vacances de Nadal”.

El regidor de Joventut, Dani López, ha explicat que “es tracta d’una novetat, que des de la regidoria hem volgut apostar per un parc juvenil propi adreçat més als joves amb atraccions i activitats acord amb les seves edats i esperem que any rere any vagi guanyant adeptes”. Al parc podrem trobar atraccions i activitats tant variades com pàdel, bubble football, inflables, també hi haurà Seg Way, “toro” mecànic, zona de videojocs, actuacions, futbol sala, i moltes sorpreses més.

En aquesta edició, el parc manté obertes les portes del 28 de desembre al 30 de desembre de 16 a 20 hores. L’entrada es gratuïta amb aforament limitat. Tots els interessats podeu adquirir les vostres invitacions al mateix pavelló.