L’Ajuntament continua millorant l’eficiència energètica dels edificis municipals

Amb la substitució de lluminàries per LED preveu un estalvi del 60% del consum elèctric

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Vila-seca reduirà prop d’un 60% el consum elèctric dels edificis municipals, mitjançant la substitució de les lluminàries per altres de tecnologia LED, millorant d’aquesta manera l’eficiència energètica.

Un total de 95.104,81 euros han estat destinats a aquestes millores que es concreten en

  • Ajuntament i dependències de la Policia Local: canvi tubs de fluorescent i bombetes de baix consum a fluorescents i bombetes  amb tecnologia LED , per un import de 24.845,21 € a tot l’edifici, amb el qual s’aconsegueix una reducció de la potència instal·lada del 65% aproximadament.

 

  • Biblioteca: canvi tubs de fluorescent i làmpades de baix consum a fluorescents i bombetes  amb tecnologia LED , per un import de 23.231,18 €. Amb aquesta millora s’aconsegueix una reducció de la potència instal·lada del 58% aproximadament.

 

  • ESCOLES:

 

  • Canvi de projectors d’halogenurs metàl·lics a projectors de tecnologia LED a les pistes esportives de l’escola Mestral, per un import de 4.863,01 €, i amb una reducció de la potència instal·lada del 58% aproximadament.

 

  • Canvi de lluminàries i tubs de fluorescents a lluminàries estanques IP 65 i tubs fluorescents i bombetes amb tecnologia LED a la planta baixa de l’escola Sant Bernat Calvó; canvi de tubs fluorescents per tubs amb tecnologia LED a la planta baixa de l’escola Mestral, de l’escola Miramar i de l’escola Cal·lípolis; i canvi per tecnologia LED a tot el pavelló d’educació infantil de l’escola Antoni Torroja i Miret. L’import total destinat a aquestes actuacions és de 42.165,41 €, aconseguint així una reducció de la potència instal·lada del 56% aproximadament.

 

Aquestes actuacions, que seguiran i es mantindran l’any 2017, són un nou pas en la millora de l’eficiència energètica dels edificis municipals de Vila-seca.