Comença el Parc de Nadal de Tarragona

Fins al 4 de gener es podrà gaudir de 30 tallers, dels quals 21 són novetat

Per . Actualitzat el

Avui s’ha inaugurat el Parc de Nadal, que estarà obert fins al 4 de gener de 2017. El conseller d’Educació, Francesc Roca, ha destacat que “enguany s’ha reforçat la vessant educativa i aquesta és la línia de treball que volem que tingui el Parc de Nadal. Tallers com el que ha organitzat per primera vegada l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) demostren que es tracta d’un parc no només pensat perquè els nens i nenes juguin, sinó perquè puguin conèixer elements tan importants com el cicle integral de l’aigua”.

Aquesta activitat programada per l’empresa d’aigües de Tarragona està adreçada a nois i noies de 3 a 13 anys i és de caràcter lúdic, però amb rerefons educatiu. L’objectiu és donar a conèixer la vinculació d’Ematsa amb la sostenibilitat, l’ús de la tecnologia, la gestió del servei, l’eficiència energètica, la protecció i la vigilància de la innocuïtat de l’aigua per a ús de boca, la cura mediambiental, la integració a la comunitat i l’excel·lència en el servei. El taller consisteix en un circuit interactiu on els més menuts hauran de buscar i col·locar les peces del cicle.

Una altra de les activitats destacades és la de Petits Enginyers, que ens acosta els tallers més digitals a través de la robòtica i la realitat virtual.

Aquest any –que el protagonista és el mar- hi ha més de 30 tallers, dels quals 21 són novetat, on les nenes i els nens s’endinsen en un mar d’activitats i tallers. Una gran carpa de circ de la Cia Passabarret, els jocs reciclats de l’Animalada i l’espectacle permanent del Carrer del Mar, són les altres novetats d’aquesta edició.

El Parc Infantil de Nadal també compta amb una nova zona de restauració on s’hi encabirà la TruckOnada, la food truck més social, que afavoreix la inserció laboral de persones amb capacitats diverses. Amb la TruckOnada també s’aconsegueix una oferta gastronòmica saludable amb opcions dolces i salades.

Els horaris són d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí, el parc estarà tancat.

En aquesta edició es mantenen els preus de l’anterior edició que havien abaixat respecte altres anys. L’entrada de matí seran 3 euros i la de tarda 4. Els adults pagaran 1 euro.