Bisbal i Melendi actuaran a Tarragona aquest estiu

Els concerts estan programats pel mes de juliol a la TAP

Per . Actualitzat el

La promotora de concerts Clipper ‘s Live ha anunciat la programació dels concerts de David Bisbal i Melendi a la Tarraco Arena Plaça (TAP) el pròxim 7 juliol i el 22 jul respectivament.

Les entrades ja estan a la venda a www.clipperslive.org, www.tap.cat, i Ticketmaster.com

David Bisbal un dels artistes de més èxit internacional, torna als escenaris per presentar en directe el seu nou àlbum, Hijos del mar. Després d’oferir més de 100 dates per tot el món amb la seva anterior gira, tornarem a gaudir de David en concert amb fills del Mar Tour 2017, al llarg de la qual visitarà les principals ciutats del nostre país, Europa i Amèrica.

Aquesta gira promet sorprendre’ns a tots amb un directe i una producció única. A més no només descobrirem les noves cançons del seu últim disc, sinó que també podrem gaudir dels seus grans èxits amb l’energia que caracteritza David.

Melendi és, sens dubte, una de les figures més importants del panorama musical dels últims anys, i un dels artistes més estimats i admirats. Molts dels seus èxits – ja convertits en himnes – formen part de la història recent de la música en espanyol i són victorejats en les seves sempre multitudinaris i espectaculars concerts. Una manera única de transmetre sentiments i situacions quotidianes, un innegable carisma i una constant i creixent evolució a la vista de tots, han aconseguit calar entre persones de totes les generacions, aconseguint amb això una extraordinària connexió amb el públic.
En 2016, l’artista publica Quítate las gafas, vuitè disc d’estudi, on ens sorprèn de nou i deixa patent la seva evolució a tots els nivells, mostrant-se més clar, segur i renovat que mai.