Torredembarra aposta per un enllumenat de Nadal més sostenible

L’Ajuntament ha decidit incidir en la il·luminació nadalenca en les zones dels diversos eixos comercials de la població

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament ha apostat enguany per un enllumenat més sostenible, seguint així les directrius del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que busquen l’equilibri entre sostenibilitat i promoció del comerç durant l’època de Nadal en què la tradició d’il·luminar els carrers i comerços compleix la funció d’estimular l’activitat comercial i la vida als carrers durant aquests dies.

Per tal d’evitar la contaminació lumínica i estalviar energia, aquestes directrius proposen que les instal·lacions es limitin als espais de major afluència comercial, amb un disseny adaptat a les necessitats reals, amb tecnologies energèticament eficients. Igualment, destaquen la reutilització de les instal·lacions així com valorar alternatives a la decoració lumínica.

Per aquests motius, enguany l’Ajuntament ha decidit incidir en la il·luminació nadalenca en les zones dels diversos eixos comercials de la població.