L’Obra Social “La Caixa” col·labora amb les activitats de Nadal a la Fundació Estela

Aporta 15.000 euros per a la realització de tallers al centre de suport a persones amb discapacitat psíquica durant les vacances nadalenques

Per . Actualitzat el

L’Obra Social “La Caixa” col·labora amb la Fundació Estela de la Xarxa de Santa Tecla amb una donació de 15.000€ que es destinarà íntegrament a la realització d’activitats complementàries i tallers per als usuaris i usuàries de la institució durant l’època de les vacances nadalenques. L’aportació de l’Obra Social “La Caixa” facilita que els usuaris i usuàries dels tres serveis prestats per la Fundació Estela (Taller Ocupacional, Escola d’Educació Especial i Llar-Residència) puguin gaudir d’unes vacances de Nadal plenes d’activitats de caràcter lúdic en horari de matí (de 9h a 15h) a les mateixes instal·lacions de la institució.

Aquestes activitats complementàries s’organitzen sempre en períodes vacacionals (estiu, Setmana Santa i Nadal) i constitueixen un servei dependent de la Fundació Estela, el qual proporciona espais de lleure en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual amb l’objectiu millorar i consolidar la integració social i cultural de tots els participants també en època vacacional. Les activitats complementàries de la Fundació Estela estan gestionades per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i proporcionen un espai de trobada, interacció i d’inclusió a tots els usuaris de la Fundació Estela de totes les edats. Entre les activitats previstes hi ha tallers de manualitats, de cuina, excursions i sortides i activitats esportives, entre d’altres.

La Fundació Estela i l’Obra Social “la Caixa”

La Fundació Estela, entitat tarragonina amb una trajectòria de més de 40 anys de servei al món de la discapacitat i adherida a la Xarxa de Santa Tecla l’any 2012, té com a missió la promoció personal del discapacitat psíquic i la millora de la seva integració social, destacant prioritàriament aquelles actuacions orientades a l’educació, la formació professional, la integració laboral i l’acolliment residencial. En l’actualitat la Fundació Estela té a prop de 240 usuaris i usuàries que es beneficien de les tres línies de serveis de l’entitat: el Taller Estela, l’Escola Estela d’Edudació Especial i la Llar-Residència Estela.

La missió de l’Obra Social “la Caixa” és contribuir al progrés de les persones i de la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables, ja sigui a través de programes propis, aliances estratègiques o col·laboracions amb tercers, mitjançant actuacions eficients, innovadores i avaluables quant als seus resultats i susceptibles de ser transferides a altres entitats.
L’Obra Social “la Caixa” desenvolupa programes socials, educatius, culturals, científics i mediambientals amb una vocació transformadora.