Intens programa nadalenc a Salou

Activitats i tallers per als més menuts se succeiran aquests dies

Per . Actualitzat el

Salou ha presentat el programa de festes de Nadal i Reis que un any més han organitzat les regidories de Cultura i Festes, Joventut, Infància, i Promoció Econòmica. Es tracta d’un programa molt complert ple d’activitats i tallers, així com el Parc Infantil de Nadal de Salou al pavelló Salou centre que un any més, sota el nom d’Espai Xic’s, pretén donar una sortida a les famílies i diversió als infants i joves des del dimarts 27 de desembre i fins al 5 de gener al migdia.

La regidora de Cultura i Festes, M. José Rodríguez, destacava l’esforç a l’hora d’elaborar conjuntament amb les altres regidories i entitats un programa ben complert, on, per les dates en què ens trobem «els nens han de ser els autèntics protagonistes i han de gaudir de la màgia del Nadal».

Cal destacar en aquest programa la desfilada de la carrossa del Pare Noel amb el lliurament de regals el 24 de desembre; el caga tió i la xocolatada infantil del mateix dia 25 a la masia catalana amb animació o ja pel dia 5 a la tarda l’arribada dels Reis d’Orient per mar.

Però, en aquest conjunt d’actes previstos al mes de desembre i gener també s’hi inclouen altres propostes musicals i tallers alguns a la mateixa biblioteca de Salou: com la marató de contes solidaris; és l’hora de…la manualitat, la gimcana del pessebre, el préstec a cegues… desembolica la teva sorpresa!, la gimcana dels nassos o el Caga Tió i escudella de contes per als nous usuaris infantils… Per últim i no per això menys important, recordar que el dijous 22 la Torre Vella acollirà l’Exposició Nadal a la Torre Vella que romandrà oberta fins al 14 de gener. A partir del dia 28 i fins al 30 de desembre s’obrirà el Parc Jove de Nadal al Pavelló Salou Ponent amb entrada gratuïta. Ja el dia 31 el mateix pavelló acollirà la Festa de Cap d’Any. El dia 5 de gener a partir de les 18.30 h Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a l’Espigó del Moll i arribaran fins a l’Ajuntament, on posteriorment es farà l’entrega de regals al TAS.